Om Överkalix Folkradio


Närradio av folk för folk – Överkalix Folkradio sänder närradio i Överkalix området på FM radio frekvensen 93.3MHz eller i din dator, iPad / iPhone eller smartphone.

Lyssna

PodRadio – Tidigare sända inslag ligger i våran PodRadio / Arkiv - Här kan du lyssna på inslagen någon dag efter ordinarie.

Arkiv

Närradio av folk för folk!

Vi anordnas studiecirklar för alla som vill medverka och lära sig att producera egna inslag, och sedan även att sända POD-radio & närradio. I Studiecirkelform lär du dig grunderna i Inspelningsteknik, mixning och slutligen utsändning, allt från det enklaste till mera avancerade produktioner och live sändningar.

Målgruppen är andra föreningar, skolan och privat personer. Kontakta:

redaktionen[at]overkalixfolkradio.se

Ersätt [at] med ett snabel-a i e-post adressen


Att sända lokalradio är ett helt nytt sätt att kommunicera i våran byggd. All teknik är nu på plats, redo att användas av folk för folk. Den ger oss en helt ny möjligheter till kommunikation, människor emellan!.

Tablå

Nästan alla programinslag är ’Lokalproducerade’ i Folkradions regi. Inom Överkalix folkradio jobbar alla på helt frivillig bas, vi har kul och utvecklas tillsammans. Från idé till planering och genomförande går det oftast väldigt fort. Du kan också vara med! Kontakta oss!

Nytt media! = Nya möjligheter!

Till ’Folktelefonen’ ringer du för att önska en låt eller varför inte ringa in och gratulera någon! – Du kanske har en program idé eller vill tycka till om något som är bra eller något som kan bli bättre! – Vi tar kontakt med dig och lyssnar vidare! - Ring Folktelefonen:

0926-589033

Vår telefonsvarare sover aldrig!

(Notera! Inget av det som spelas in på telefonsvararen går ut i sändning)©2019 Överkalix liberalerna